в Полезно, Специалисти
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично (Гласували 1 - Рейтинг: 5,00 от 5)
Loading...
Последно обновяване: април 11, 2020
311148
[column size=“1-2″ last=“0″ style=“0″] Д-р Продан Проданов - Специалист обща хирургия[/column] [column size=“1-2″ last=“1″ style=“0″]  гр. Бургас, ул. Болярска 9

 0888 714 392

  dr.prodanov@ gmail.com

  http://primeclinic.bg/
[/column]

Д-р Продан Проданов е специалист по обща хирургия с квалификация по проктология и хирургия на млечна жлеза.

d-r-prodanov Д-р Продан Проданов извършва ендоскопска и миниинвазивна хирургия в град Бургас.

Като хирург извършва диагностика и лечение на фисури, хемороиди и други заболявания. Провежда ехография на млечна жлеза.

Практикувал е в онкологичния диспансер на Бургас в продължение на 9 години. Има клиничен опит в онкологията и в хирургия на млечната жлеза.

Д-р Продан Проданов извършва своята дейност в Бургаска болница към отделението по обща и ендоскопска хирургия и в Прайм клиник.

Ендоскопската диагностика включва:
– ехография на коремни органи и ретроперитонеум;
– цветен Доплер;
– дуплекс доплерово изследване;
– триплекс доплерово изследване;
– контрастна ехография.

Д-р Проданов предлага съвременни и безкръвни методи за лечение на хемороиди и фисури, които карат пациента да забрави за тези проблеми.

Предимство на тези методи е, че се извършват в амбулаторни условия, безболезнени са и не се изисква болничен престой. Възстановителният период трае около 48 часа.

[note color=“#42c0c6″] Миниинвазивната хирургия е сравнително млада хирургия, но успява да завладее до 90% от хирургичната дейност на клиниките по обща хирургия по света и в университетските клиники по ендоскопска хирургия.[/note] [spoiler title=“Лечение на фисури “ open=“0″ style=“2″] Д-р Продан Проданов е специалист хирург, извършващ лечение на фисури в своя хирургичен кабинет в град Бургас.

Фисурата е незаздравяваща цепнатина намираща се в аналната област, която причинява силна болка и е съпътствана от кръвотечение. При такива случаи се препоръчва незабавно да се обърнете към специалист.

Само лекар, специализирал в лечението на тази група заболявания, може с увереност да определи от какво са предизвикани симптомите за появяване на фисура.
[/spoiler] [spoiler title=“Ендоскопска хирургия и диагностика “ open=“0″ style=“2″] Д-р Продан Проданов е специалист хирург, разполагащ с хирургичен кабинет в град Бургас, в който извършва ендоскопска диагностика и хирургия.

Ендоскопската хирургия е понятие, включващо миниинвазивни и лапароскопски хирургични методи в гръдната, урологичната, гинекологичната, ендокринната хирургия през малки отвори или през нормалните отвори на човешкото тяло.

Ендоскопските операции се различават от обикновените, поради това че при тях липсват белези след операцията, липса на голям оперативен разрез, ранно възстановяване след операцията.
[/spoiler] [spoiler title=“Лечение на хемороиди“ open=“0″ style=“2″] Д-р Продан Проданов е специалист хирург в град Бургас, извършващ лечение на хемороиди.

Хемороидите са еднакво разпространени както при мъжете, така и при жените. Много често обаче хората страдат дълго, преди да потърсят специализирана помощ.

Съществуват вътрешни, външни и смесени хемороидални възли. Методите за лечение на хемороидалната болест са:

  • не медикаментозно лечение;
  • медикаментозно лечение;
  • парахирургични миниинвазивни процедури;
  • хирургически методи.
[/spoiler] [spoiler title=“Ехография на млечна жлеза“ open=“0″ style=“2″] Д-р Продан Проданов прилага ехография на млечната жлеза с цел диагностициране на текущите промени в нейната структура. Неинвазивният метод се провежда в кабинета на специалиста в град Бургас.

Посредством ехографията на монитор може да се види изображение на всяка една част на млечната жлеза. Подобен диагностичен метод е напълно безвреден, като организма не е подложен на вредни лъчения.

Кога се прилага:

  • изследва се детайлно развитието на кисти;
  • проверява се състоянието на жлезите при редица проблеми;
  • диагностика при нехарактерни болки и отоци;
  • при открити образувания в гърдата;
  • и в други ситуации, при които е наложителна диагностика посредством образ.

На момента може да получите резултатите от наблюдението на млечните жлези.
[/spoiler]

Освен в Прайм Клиник, специалистът работи и в МБАЛ Лайф Хоспитал гр. Бургас.