в София
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично (Гласували 1 - Рейтинг: 5,00 от 5)
Loading...
Последно обновяване: декември 18, 2017
31407
Д-р Зарков - Психиатър в София

Контактна информация

Д-р Захари Зарков e роден през 1974г. Завършва медицина през 1997г. с диплома за магистър-лекар, обучава се по психиатрия в Медицински университет – София и от 2005г. е специалист-психиатър. През 2015г. защитава докторска степен в областта на психиатричната епидемиология.

Работил е като психиатър в отделение към МБАЛ – Монтана и в Универститетската клиника на УМБАЛ “Александровска”. Има интереси и опит в терапия на афективни и тревожни разстройства, овладяване на кризи, водене на профилактика при депресии и шизофрения.

Публикувал е статии и доклади в български и международни професионални списания.

Психиатър в София?

Услуги

  • Диагностициране на психични проблеми, кризи, заболявания, и нарушения в развитието при възрастни и деца.
  • Извършване на оценка и диагностика на деца с умствено изоставане, аутизъм, езикови и артикулаторни нарушения, хиперактивност и дефицит на вниманието, поведенчески нарушения, емоционални разстройства, обучителни трудности и заекване.
  • Терапия на тревожност (страхови неврози), паника, фобии, меланхолия, депресии, разстройства на паметта (свързани с деменции и черепно-мозъчни травми). Възможност за домашно посещение и лечение.
  • Водене на профилактика при тежки депресии и шизофрения.
  • Интервенции и психотерапия при зависимости към алкохол, тютюнопушене, наркотици, хазарт и модерните зависимости – интернет, електронни и компютърни игри, “шопинг” и др.
  • Сексологична консултация по проблеми, свързани с трудностите и притесненията в сферата на сексуалността. Подкрепа и асистиране за подобряване на интимното общуване между партньорите.
  • Фамилно консултиране – проблеми в общуването в семейството и между деца и родители. Подкрепяща терапия при загуба или болест на близък.
  • Консултиране по лични и корпоративни проблеми свързани с възприемането и преодоляването на негативните ефекти от финансовата и икономическа криза.
  • Психологически профили, подпомагащи подбора на кандидати за работа в частни и държавни компании.
  • Психологичен подбор на кадри и издаване на Удостоверения на частни охранители за психологическа пригодност по Закона за Частната Охранителна Дейност. Психологични изследвания и тестове.

Медицински удостоверения за психична годност свързани със сключване на брак, започване на работа, невъоръжена или въоръжена охрана, за осиновяване, гражданство, нотариални сделки и такива, които да послужат пред органите на съдебната власт и НСС. Експертиза на работоспособността (от ЛКК).