в Отслабване
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично (Гласували 4 - Рейтинг: 4,00 от 5)
Loading...
Последно обновяване: март 15, 2019
334117

[youzer_author_box user_id=“40″ layout=“yzb-author-v3″ meta_type=“email“ statistics_bg=“off“ statistics_border=“off“ networks_type=““ networks_format=“flat“ cover_overlay=“on“ cover_pattern=“off“]

Компютърният биоенергиен тест VEGA е безкръвен, безболезнен, бърз, безопасен, без облъчване, удобен, точен.
Компютърният апарат е нов клас в биоелектрониката, работи на принципа на електропунктурата.

Изследването става чрез тестване на индивидуалния отговор на организма към различните субстанции, поставени във веригата компютър – човек – храна.
Установява към кои храни организмът има добра толерантност – да разгражда, усвоява и превръща в енергия и кои от тях не толерира – разгражда бавно, не усвоява достатъчно и ги натрупва в мастни депа, шлаки, токсини.

Резултатите са готови веднага и пациентът получава индивидуална програма за хранене, включваща само толерираните от организма храни. А нетолерираните храни се изключат временно /за 3 и 6 месеца/. Нетолерантността към храните не е до живот, не се предава по наследство.

Полезен тест е, защото веднага ни дава отговор на постоянно задаваните от нас въпроси:

Как да отслабнем, без да гладуваме? Каква е най-подходящата храна, за да бъдем здрави?

Гладуването е опасно – не можеш и не трябва да гладуваш цял живот. Неговото прилагане е подходящо за всеки един от нас, а не е само за хора с наднормено тегло, въпреки че стана популярен с това.

Вега тестът не замества конвенционалните методи за диагностика. Тестът се прави от лекари, за да бъдат резултатите точни и хранителният режим професионално изготвен.
Разочарование има от теста, защото много често се прави от неспециалисти.

С Вега тест може да се постигне:

ТРАЙНО НАМАЛЯВАНЕ без възвръщане на килограмите!

Защо когато се храним малко и не сме променили начина си на живот килограмите ни се увеличават? Защото не ядем тази храна, която организмът ни толерира.

Факторите, които имат значение при изготвянето на индивидуалния режим на хранене са: генетични, възрастта, телесното тегло, съществуващите заболявания, нивата на хормоните, също – традицията, психологията, възпитанието.

Когато се приемат установените от теста толерирани храни сравнително бързо и необратимо се намаляват излишните килограми. Поддържа се правилно нашата обмяна, по- малка е опасността от напълняване, намалява хроничната умора, чувстваме се добре, здрави, по- бодри и работоспособни.

ЗА ИЗГОТВЯНЕ на правилен хранителен режим на жената при бременност и след раждане.
ВАЖНО Е да не се наруши пълноценното хранене на бебето ПО ВРЕМЕ НА БРЕМЕННОСТТА и в кърмаческия период.

Съвременните проучвания показват , че някои от заболяванията в зряла възраст са свързани с растежа и развитието на плода още в утробата на майката. Всяка майка трябва да знае коя храна се толерира и приема от нейния организъм най- добре и най-вече не вреди на бебето.
Това играе важна роля в програмирането на бъдещото здраве на детето. Неправилните диети и хранене могат да намалят кърмата или да повлияят неблагоприятно на бебето. Да се помогне на майката да намали натрупаните килограми и да възстанови бързо добрия си външен вид след раждане.
БЕЗ да се гладува!

ВАЖНО! Няма Никакви Противопоказания, Никаква опасност за майката и бебето при извършване на теста. При свършване на теста бременната жена получава, освен фиша с резултатите от него, и листовка със списък на храните, съдържащ необходимите витамини, микроелементи, аминокиселини и т.н. Това ще я улесни при избора на нейното рационално хранене.

НАСОЧВАНЕ на децата и младите хора към здравословен начин на хранене с толерираните от организма им храни – без те да изпадат в депресии от различните диети или да стигат до заболявания като булимия, анорексия.
Знаем колко тежки и сложни са те. Наднорменото тегло при децата е глобален, сериозен, със сериозни здравословни последици.

СПАЗВАНЕ на показателите от теста помага да се подобри значително състоянието на хора, страдащи от диабет, подагра, сърдечно-съдови, бъбречни, чернодоробни заболявания, на ендокринната система, пикочо- половата и др.
ВАЖНО е, че приемането на разрешените храни от теста задължително се включват в хранителната диета, характерна за съответното заболяване.
Ефектът е много по- добър.

ВАЖЕН е теста за жените в менопауза. Периодът на климакса, характерен с промяна на секрецията на хормоните, води и до натрупване на излишни килограми. Диетите не водят до отслабване. Приемът на толерирани храни, съобразени и с изискванията на хормоналния дисбаланс, водят до успешно и трайно намаляване на килограмите – без гладуване!

Тестът е ПОЛЕЗЕН при различни проблеми с храносмилането – гастрит, колит, запек, гастроезофагеален рефлукс и др. Те намаляват или голяма част от тях изчезват – с характерната за тях диета и толерираните храни.

ПРИ онкологично болните основна част от лечението е поддържането на съпротивителните сили и на имунитета им. Хранителен режим с толерираните от тях храни би помогнал за част от проблемите.

При ЦЕЛУЛИТ – само правилното приемане на белтъчини, въглехидрати, мазнини, съдържащи се в толерираните храни от теста, води до неговото видимо, значително и трайно намаляване. Необходим е прием на достатъчно количество вода, ежедневен спорт.
ТОВА се отнася и до редица кожни заболявания, акне.

При СПОРТИСТИ – необходимо е строго индивидуално и най- ефективно хранене само с толерираните от организма им храни – подходящи за съответния спор. С това се повишават възможностите им за отлични постижения, добра визия.

Индивидуалните характеристики на организма определят до голяма степен ефекта от храненето.

Толерирането на отделните храни са индивидуални за всеки човек. Храната е многокомпонентен продукт. Трудно можем да преценим точно към кои храни организмът ни има нетолерантност.

Това не е тест за хранителна алергия. Често задаван въпрос. Хранителната алергия е реакция на имунната система на организма.
Тя протича бързо, с различна клинична картина, тежките случаи могат да причинят анафилактичен шок.
Тестът за хранителна алергия се извършва и се консултира от алерголог.

Ползите от здравословното хранене с индивидуално определените с Вега теста храни са известни и се потвърждават от години.

Автор

  • „ВЕЧЕ ИМА ЛЕСЕН НАЧИН ДА ОТСЛАБНЕМ, БЕЗ ДА ГЛАДУВАМЕ!“

    Д-р Дора Георгиева, д.м.
    Д-р Дора Георгиева, д.м. Вега Тест