РОДА ДЕНТ Д-р Росен Дамянов – зъболекар Илинден

гр. София, жк Илинден, ул. Коньовица №65 НКБ 0888 613 473  drdamianov(@)yahoo.com Д-р Росен Дамянов е специалист дентална медицина. Стоматологът предлага на своите клиенти естетична дентална [...]