0

Д-р Росен Калпачки – Специалист невролог, епилептолог

София, бул. Арсеналски 7 0888 722 922 neurozona(@)gmail.com http://kalpachki.ltd.bg Д-р Росен Калпачки – специалист-невролог, епилептолог. Моята специалност е да диагностицирам и лекувам [...]