в НЗОК, Пловдив
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично (Гласували 5 - Рейтинг: 4,60 от 5)
Loading...
Последно обновяване: декември 21, 2020
36562

КОНТАКТНА ИНФОРМАЦИЯ

Д-р Богдана Попова

Уролог - Пловдив

ОСНОВНА ИНФОРМАЦИЯ

Д-р Попова завършва медицина през 1988г. в Медицинска Академия – Висш Медицински Институт – Пловдив.

  • Притежава свидетелство за призната специалност по Урология от Медицински Университет – София от 1997 година.
  • Притежава Сертификат по Ендоскопска урология, следдипломна квалификация по Екстракорпорална литотрепсия от ВМА- София.
  • Има завършен курс по Абдоминална ехография.

Практикува в Медикус Алфа – Пловдив

Адрес: гр. Пловдив, ул.“Велико Търново“ 21
Телефон: 032 634 463 | 032 624 881

Практикува в ДКЦ 4

Адрес: гр. Пловдив, жк Христо Смирненски, Район Западен, ул. „Гергана“ №7
Телефон: 032 30 60 95 | 032 64 39 54

Работно време:

Понеделник от 14:00ч. – 18:00ч.
Вторник от 14:00ч. – 18:00ч.
Сряда от 14:00ч. – 18:00ч.
Четвъртък от 14:00ч. – 18:00ч.
Петък от 14:00ч. – 18:00ч.

УСЛУГИ И МАНИПУЛАЦИИ

Дейности

Лечение на урологични заболявания

Като специалист уролог, доктор Попова извършва лечение на урологични заболявания на бъбреците, пикочния мехур и простата, разбиване на камъни чрез модерна апаратура, лечение с URONEX и други медицински услуги.

Най-често жените страдат от урологични заболявания като: неспособноста да се задържа урината и инфекции на пикочните пътища.

Част от урологията е и мъжкото здраве, фокусирано специално върху сексуална функция на мъжа. Чрез ефективна терапия с медикаменти и с помощта на лекар уролог, мъжете се радват на трайно решение в борбата срещу еректилната дисфункция. Често срещани урологични заболявания при мъжете са преждевременната еякулация и болестта на Пейрон.

Лечение на цистит

Лечението на цистит се състои в терапия с обезболяващи, противовъзпалителни и антибактериални средства, които нормализират микроциркулацията на кръвта в пикочния мехур.

Лечение и разбиване на камъни в бъбреците

Доктор Попова извършва лечение и разбиване на камъни в бъбреците. Бъбречните камъни са разнообразни както по размер и форма, така и по състав. Бъбречно-каменната болест се характеризира с  втрисане, повишена температура, болка, кръв в урината и позиви за уриниране. Разбиването на камъни в бъбреците се осъществява с помощта на модерна апаратура.

При специалист уролог д-р Попова ще получите точна диагностика и лечение на урологични заболявания, чрез прилагането на високоефективни и безопасни методи. Доктор Попова предоставя неотказна, висококачествена и своевременна урологична помощ на пациенти от Пловдив и страната.