Каква информация мога да добавям

Страниците в Здравен Справочник имат за цел да предоставят на потребителите актуална и изчерпателна информация.

Това което може да бъде добавено в страниците е:

Текст, Сников материал, Аудио, Видео, Навигация (потребителите, които търсят през мобилни устройства могат да зададат мршрут до вашия кабинет или офис), Контактна информация за обратна връзка и всичко останало, което желаете потребителите да открият за вас.

Нашите дизайнери използват най-модерните технологии за Уеб Дизайн и ще структурират подадената от вас информация така, че тя да бъде поднесена по най-красивия и приятен за възприемане начин.

Колко често мога да редактирам информацията

След публикуване на вашата страница, корекции могат да бъдат извършвани през целия активен период.

В колко категории може да присъствам с представянето си

Няма ограничение, стига вашата дейност и услуги да са подходящи за всяка от категорийте в които желаете да ви добавим.

Какъв обем информация може да съдържа един профил

Няма ограничение, но смятаме, че до 20 бр. снимков материал и 5 000 думи са напълно достатъчни, за да може потребителя да добие представа за вашата дейност и услуги.

Какво е Здравен Справочник

Здравен Справочник е един от най-старите портали за здраве в България. Информационна система, масив от данни с възможност за търсене на здравни специалисти и заведения.

Мога ли да премахна информацията за мен

Разбира се, необходимо е само да ни изпратите имейл (имейлът който е посочен в страницата ви, като контактен), че желаете вашата страница да бъде премахната от индекса.

Как да получа бързо индекс в Google

Системата на Здравен Справочник е създадена и поддържа последните изисквания и критерии на търсачките. За да се класирате на първа страница до 48 часа е необходимо информацията, която ни подадете да бъде уникална т.е. да не е публикувана в други сайтове до сега.

Тогава ние можем да ви гарантираме въпросните резултати. Гугъл ни обича 😉