в Поморие
Все още няма рейтинг!
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично
Бъдете първият, който ще остави оценката си
Loading...
Последно обновяване: май 30, 2017
3674
logo

Контактна информация

Медицински център Евро-мед е център, който работи в областта на спешното медицинско обслужване и първичната медицинска помощ в България, в района на Слънчев бряг, Несебър, Поморие и Обзор.

В нашия център работят лекари с различни специалности с цел покриване на широк спектър на медицинското обслужване.

За оптималното медицинско обслужване на пациентите медицинският център поддържа интензивно сътрудничество с разположените в района болници, както и сътрудничество със специализирани клиники и институти в Германия.

Това включва диагностика, както и възможно най-доброто пред- и постстационарно лечение на пациентите. Благодарение на интердисциплинарната съвместна работа на отделните специалисти е осигурена базата за ефективно и квалифицирано обслужване на пациентите. Всички лекари и сестри от медицински център „Евро-мед” работят според най-съвременното ниво на медицинската наука и използват съвременна медицинска апаратура за съответната сфера.

Медицинското обслужване се осъществява от специалисти със следните специалности:


♦ вътрешни болести/кардиология
♦ хирургия
♦ анестезиология/интензивна медицина
♦ педиатрия
♦ ендокринология
♦ обща медицина

Пациентите се обслужват от любезен, компетентен и редовно обучаван персонал в кабинетите. Всички кабинети са с висококачествено оборудване и впечатляват със светлата и приятна атмосфера. Медицинският център „Евро-мед” е модерен и перспективен медицински център. Лекарите и сестрите разбират вашата необходимост от медицинско обслужване и като ориентирана към пациента услуга.

Услуги

В нашия медицински център се лекуват остри заболявания и травми от злополуки на възрастни и деца, включително такива с опасни за живота състояния.

Модерно оборудвани помещения са на разположение 24 часа на опитен екип от лекари с различни специалности и обслужващ персонал с най-съвременна медицинска техника. Незабавно могат да се извършат всички необходими диагностични процедури.

В центъра за спешна медицинска помощ са добре интегрирани процесите за лечение с цел бързо обслужване на пациенти със сърдечен инфаркт, инсулт и тежко пострадали пациенти в сътрудничество с клиники, институти и специализирани звена в Бургас, Варна и София.

Гарантира се тясно сътрудничество със специалисти в Германия. Освен това нашият медицински център разполага с лекари във Варна и София. Центърът предлага допълнително звено за домашни посещения, което извършва амбулаторни прегледи и консултации на пациенти в хотела или апартамента, както и на други места.

Допълнително разполагаме с център за спешна помощ и транспорт на пациенти по стандарта на ЕС.

Осигуряване на транспорт за пациенти


За да осигури максимален комфорт на своите пациенти, Медицински център ОЙРО МЕД предлага превоз на пациенти от дома до друго лечебно заведение, транспорт за изседвания, международен превоз на болен.


Медицински транспорт с линейка:
♦ от дома до болницата
♦ от болницата до дома
♦ от болницата до друго лечебно заведение в страната
♦ от дома до ТЕЛК
♦ от ТЕЛК до дома
♦ транспорт за изследвания
♦ международен транспорт на болен

Спешен център

Медицински център

спешен център
Наред с интердисциплинарното спешно отделение, което предоставя лечение по всички медицински специалности, ние предлагаме следните специалисти:

  • вътрешни болести/кардиология
  • хирургия
  • анестезиология/интензивна медицина
  • педиатрия
  • ендокринология
  • обща медицина

Пациентите трябва да усетят партньорската концепция на медицинския център и да се възползват от нея. Освен това медицинският център разполага със съвременен център за спешна помощ и транспорт на пациенти, който е организиран по немски стандарт. За тази цел има на разположение линейки с обучен персонал (парамедици).

Оборудването на автомобилите отговаря на DIN EN 1789 тип C и така гарантира оптимално спешно обслужване на пациентите.