в Поморие
Все още няма рейтинг!
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично
Бъдете първият, който ще остави оценката си
Loading...
Последно обновяване: юни 20, 2017
3907
Балнеохотел в Поморие 5 звезди

Контактна информация

Виа Понтика е уникален пет звезден хотелски комплекс, който се намира в град Поморие и е на 15 км. северно от Международното летище на град Бургас. Заобиколен е от красив зелен парк. Комплексът предлага елегантен интериор в стил „Салвадор Дали“.

„Виа Понтика“ e идеално място за семейна почивка: предлага 2 ресторанта, бистро-бар на плажа, лоби бар, бар на басейна.

Сред естествена зеленина и цветя, в дневния център, за най-малките ни гости се грижат и забавляват професионални аниматори. Комплексът съчетава луксозен хотел, СПА център, действаща винарска изба и дегустационна, построена през 1932 г.

Освен възможностите за запознаване с тънкостите и тайните на винопроизводството и отлежаването на виното, комплексът предлага и професионални лечебни и възстановителни процедури и СПА програми.

На територията на Феста Виа Понтика е разположен модерният СПА и рекреационен медицински център „Феста Медика“. Центърът предлага както възможност за лечение на различни здравословни проблеми, така и разнообразно СПА меню с различен вид масажи, процедури за лице и тяло. В центъра успешно се предлагат и много възможности за лечение с известните за този регион поморийска кал и луга.