в Асеновград, Пловдив
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично (Гласували 93 - Рейтинг: 4,58 от 5)
Loading...
Последно обновяване: юни 24, 2021
37675

Контактна информация

Д-р Катерина Кирчева

Психиатър – Асеновград

Основна информация

Д-р Кирчева диагностира и лекува от леки до най-тежки психични разстройства

С голям успех лекува: Страхови неврози, Безсъние, Паническо разстройство, Фобии, Депресии, Алкохолна зависимост, ОКР, Болкови синдроми, БАР, Шизофрения, Бензодиазепинова зависимост и др.

Извършва прегледи в МЦ Нолекс по НЗОК и домашни посещения с предварително записан час на телефоните посочени за контакт.

Виж повече >>

Психиатър Асеновград и Пловдив
Специалистът работи със НЗОК

Завършва Медицински университет Пловдив през 2012 г.

След явяване на конкурсен изпит е приета да специализира психиатрия към УМБАЛ,, Св. Георги,, Пловдив. Придобива специалност психиатрия

  • 2014-2015 г. – Изучава позитивна психотерапия, като завършва сертифициран курс базово ниво при проф. Бончева, Варна
  • 2015 г. – Завършва клинична хомеопатия към Медицински университет Пловдив
  • 2019 г. – Придобива сертификат за завършен курс „Хранителни разстройства“ към Медицински университет Варна
  • Член на Български лекарски съюз и Българска психиатрична асоциация
  • Участие в национални и международни конгреси и семинари по специалността.
  • Обучение в мотивационно интервюиране за напреднали, Университет Лин-Флорида, САЩ.
  • Програма по НОИ за лечение на неврози и депресия.

През 2013 г. д-р Кирчева започва работа в Център за спешна медицинска помощ Пазарджик, а от 2015 г. работи и практикува в УМБАЛ Св. Георги Пловдив.

От 2018 до 2020 г. завежда група за зависимости към психоактивни вещества (ПАВ). Била е в комисия ЛКК.
Вещо лице в Пловдивския съд, Асеновградски и Карловси съд.

Изготвяла е Съдебно психиатрични експертизи. Работила е в ЦПЗ- Пловдив 5г. в женско и мъжко остро отделение, където придобива голям опит. Към момента е част и от екипа специалисти на МЦ Нолекс.

DAVID Delight PRO ще Ви помогне да подобриш съня, настроението, концентрацията и умственото ти функциониране с 30 клинично проверени вградени програми за дълбока релаксация, временно отдръпване и изключване на вниманието от неспирните тревожни мисли, подобряване на съня, настроението, концентрацията на вниманието и тонуса.

Системата подпомага нормализирането на нивото на мозъчната възбуда при стресогенни, психо-соматични и някои неврологични разстройства.
безопасна микро-електростимулация на мозъка (вид „електросън“) за усилване ефектите на успокояване и отпускане.

Аудио – Визуалното Увличане на мозъчните вълни (АВУ) е научно валидиран апаратен метод за промяна, балансиране и безопасно нормализиране на процесите на възбуждане и задържане в мозъка. Посредством очила с вградени светодиоди и слушалки към мозъка се подават специфични ритми от светлинни и звукови пулсации.

С промяната на ритъма и други параметри на тази естествена сензорна стимулация се насърчава постепенна промяна на мозъчната възбуда към ситуационно-подходящи състояния като дълбока релаксация, сън, спокойна концентрация или енергетизиране и тонизиране на нервната система.

Чрез процеса на увличане (тенденцията на физиологичните процеси да реагират на ритмични стимули от средата и да се синхронизират адаптивно с честотата на техния ритъм) АВУ насърчава подходящото ниво на мозъчна възбуда, увеличава кръвоснабдяването на кората на мозъка, повишава метаболизма на глюкозата в мозъка, стимулира отделянето на благоприятни невротрансмитери и комуникацията между невроните.

Комбинираният резултат от всички тези въздействия на АВУ води до подобрено мозъчно, умствено и ментално функциониране – без негативните странични химически ефекти, свързани с приема на психо-активни вещества или лекарства.

Сертификати - Д-р Кирчева - Психиатър в Асеновград и Пловдив

Сертификати

Тук може да разгледате сертификатите, които Д-р Кирчева притежава.

Виж повече >>