0

Д-р Илиана Колева – Специалист акушер-гинеколог – Стара Загора

гр. Стара Загора, бул. Ген. Столетов № 1 0898 225 855 https://zdravenspravochnik.com/?p=12455 Д-р Илиана Колева е завършила медицина във ВМИ гр. Пловдив 1987 г. Специалист по Акушерство и [...]

0

Д-р Иван Тодоров – Специалист акушер-гинеколог – Стара Загора

гр. Стара Загора, бул. Патриарх Евтимий № 97, ет. 3 042 645 579 / 0888 937 548 mdtyt77(@)dir.bg https://zdravenspravochnik.com/?p=10424 Д-р Иван Тодоров е специалист по Акушерство, гинекология и [...]