в Грижа за възрастни, Хосписи
Все още няма рейтинг!
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично
Бъдете първият, който ще остави оценката си
Loading...
31137

Домове за стари хора

Пансион за стари хораАдрес на Хоспис гр. Разлог, ул. Гоце Делчев №55
Телефони 0747 80 140
Email dsx_razlog(@)abv.bg
официален сайт на Дом за стари хора Разлог www.dsx-razlog.zdravenspravochnik.com

Домове за стари хора
Домът за стари хора в гр.Разлог се намира на изхода на града в посока Банско.Разположен е на тихо живописно място с изглед към Пирин планина и чист планински въздух.Домът е разположен в двуетажна сграда с голям озеленен двор и градина на обща площ от 5100 кв.м.

Капацитетът на дома е 45 места. Към дома е обособено и отделение за лежащо болни с капацитет 8 места.


През зимата на 2010 година бе извършен голям ремонт по проект „Красива България” на стойност 118 000 лева.

Дом за стари хора Разлог през 2011 година отбеляза 60 годишен юбилей-време за което е натрупан богат опит в благородната дейност, с която се занимава, както и са създадени добри традиции и непрекъснато подобряване на условията за живот и общуване на обитателите му.

Тук вашите родители и близки ще намерят добри специализирани грижи и топло човешко отношение.
За осигуряването на достоен и спокоен живот в дома се грижи висококвалифициран персонал, съставен от медицински специалисти, трудотерапевт, социален работник санитари и др.

В дома се осигурява качествена и здравословна храна по диети,която е съобразена със здравословното състояние на пациентите.


Има добре обзаведена съвременна кухня,отговаряща на всички изисквания и столова с телевизор. На пациентите се осигурява денонощно медицинско обслужване и съдействие при осигуряване на здравни грижи.

На разположение на обитателите на дома по всяко време има компютри с интернет връзка, вестници, списания и книги.

Има добре обзаведена дневна с удобни дивани и маси, телевизор, кафемашина,където хората да се разнообразяват и общуват помежду си. Дом за стари хора Разлог е приспособен за хора с увреждания-рампи, система за повикване с лесно достъпен бутон и алармена сигнализация, както и указателни табели.

Нашето старание е да съчетаем възможностите на лечебното заведение за медицински грижи, диагностични и лечебни процедури с условия, удобства и обгрижване на нашите пациенти, близки до домашните.
Домове за стари хора

Вижте по-голяма карта
Домове за стари хора