в Грижа за възрастни, Хосписи
Все още няма рейтинг!
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично
Бъдете първият, който ще остави оценката си
Loading...
Последно обновяване: април 11, 2020
32195
Пансион за стари хора гр. Разлог, ул. Гоце Делчев №55
0747 80 140
dsx_razlog(@)abv.bg
www.dsx-razlog.zdravenspravochnik.com

Домът за стари хора в гр.Разлог се намира на изхода на града в посока Банско.Разположен е на тихо живописно място с изглед към Пирин планина и чист планински въздух.Домът е разположен в двуетажна сграда с голям озеленен двор и градина на обща площ от 5100 кв.м.

[note color=“#e0e0e0″]Капацитетът на дома е 45 места. Към дома е обособено и отделение за лежащо болни с капацитет 8 места.


През зимата на 2010 година бе извършен голям ремонт по проект „Красива България” на стойност 118 000 лева.[/note]

Дом за стари хора Разлог през 2011 година отбеляза 60 годишен юбилей-време за което е натрупан богат опит в благородната дейност, с която се занимава, както и са създадени добри традиции и непрекъснато подобряване на условията за живот и общуване на обитателите му.

Тук вашите родители и близки ще намерят добри специализирани грижи и топло човешко отношение.
За осигуряването на достоен и спокоен живот в дома се грижи висококвалифициран персонал, съставен от медицински специалисти, трудотерапевт, социален работник санитари и др.

[note color=“#92AC09″]В дома се осигурява качествена и здравословна храна по диети,която е съобразена със здравословното състояние на пациентите.


Има добре обзаведена съвременна кухня,отговаряща на всички изисквания и столова с телевизор. На пациентите се осигурява денонощно медицинско обслужване и съдействие при осигуряване на здравни грижи.[/note]

На разположение на обитателите на дома по всяко време има компютри с интернет връзка, вестници, списания и книги.

Има добре обзаведена дневна с удобни дивани и маси, телевизор, кафемашина,където хората да се разнообразяват и общуват помежду си. Дом за стари хора Разлог е приспособен за хора с увреждания-рампи, система за повикване с лесно достъпен бутон и алармена сигнализация, както и указателни табели.

Нашето старание е да съчетаем възможностите на лечебното заведение за медицински грижи, диагностични и лечебни процедури с условия, удобства и обгрижване на нашите пациенти, близки до домашните.


Вижте по-голяма карта